Welkom op

FutureTalks 2018

Hoe ziet de toekomst van ondernemen eruit? Tijdens Future Talks, hét nieuwe Oosterhoutse netwerkevent, nemen diverse sprekers je mee op een tijdreis naar de toekomst. Toekomstige trends op het gebied van technologie en business, interessante sprekers op een inspirerende locatie en een muzikale afterparty. Kortom, alle ingrediënten om een leerzame en gezellige avond te hebben!

HOE ZIET JOUW TOEKOMST ERUIT?
FUTURE TALKS 2018

Op het event Future Talks zullen trendwatcher Sander Duivestein, Lianne Veen van Picnic en autocoureur Jan Lammers hun visie op de toekomst presenteren. De avond wordt door Anne-Marie Fokkens van Omroep Brabant in goede banen geleid en muzikaal omlijst door DJ Mell Tierra. Tijdens Future Talks worden ook de gloednieuwe Mooie Business Keetje Award en de Young Business Keetje Award uitgereikt. Future Talks wordt georganiseerd door JCI Oosterhout (voorheen Junior Kamer) op donderdag 11 oktober in het Sint Oelbert Gymnasium. Entreebewijzen kosten 45 euro per persoon inclusief hapjes en drankjes.

Sander Duivestein


/ TRENDWATCHER


Technologie innoveert momenteel sneller dan het licht. The sky is the limit lijkt het soms en de mogelijkheden lijken onbeperkt. Kan de hedendaagse consument het allemaal nog wel volgen? Tijdens de eerste editie van FutureTalks zal trendwatcher Sander Duivestein je aan de hand van aansprekende voorbeelden meenemen op een reis naar de toekomst.
Lianne Veen


/ PICNIC


Online supermarkt Picnic staat voor gratis bezorging, goede service, lage kosten en innovatieve logistiek. Stad voor stad rolt Picnic uit over het hele land en kunnen mensen via een app hun online boodschappen doen. Deze worden dan met een speciaal elektrisch wagentje gratis thuisbezorgd. Lianne van Veen van Picnic neemt ons mee in de toekomst van de dagelijkse boodschappen.
Jan Lammers


/ COUREUR


Op 17-jarig leeftijd begint het verhaal van autocoureur Jan Lammers wanneer hij de NK Toerwagens wint. Naast Europees Kampioen Formule 3 en coureur in de Formule 1 reed hij diverse malen de 24 uur van Le Mans, waarin hij met zijn team Racing Team Holland nog steeds actief is. ‘Succes moet je managen’ is zijn vaste overtuiging. De toekomst van succes!
Anne-Marie Fokkens


/ PRESENTATRICE


Anne-Marie is hét gezicht van het televisieprogramma Booming Brabant op Omroep Brabant. Daarnaast presenteert ze sinds september vorig jaar de entertainmentblokken tijdens het Spaanse en Engelse voetbal op Ziggo Sport. De presentatie van de eerste editie van FutureTalks ligt bij haar dus in zeer vertrouwde handen.
Mell Tierra


/ DJ


De Oosterhoutse DJ Mell Tierra weet als geen ander hoe je een feestje moet bouwen. In clubs als The Matrixx, Escape, Bloomingdale en Panama is hij een veelgevraagd DJ, evenals op internationale festivals zoals Tomorrowland. Hij zal zijn visie op de toekomst muzikaal laten horen tijdens de afterparty van FutureTalks.

Programma

11OKT

FUTURE TALKS 2018

18:30 UUR
ONTVANGST

Begin aan een avond vol inspiratie voor de toekomst! Wij zullen u ontvangen op "schoolse" wijze. Zorg dat u op tijd bent om niks van dit unieke evenement te missen. Parkeren is mogelijk op warandelaan 2, Smurfit Kappa terrein.

19:30 UUR
OPENING FUTURE TALKS 2018

Presentatrice Anne-Marie Fokkens neemt u deze avond mee in een reis naar de toekomst van ondernemen.

20:00 UUR
SANDER DUIVESTEIN

Een van Nederlands beste trendwatchers neemt u mee in de laatste ontwikkelingen en trends over ondernemen en digitale ontwikkelingen en waar we staan in 2023. Adapt or die.

20:40 UUR
UITREIKING YOUNG BUSINESSKEETJE 2018

Welk aanstormend talent uit de gemeente Oosterhout ontvangt de prijs Young Businesskeetje 2018?

21:00 UUR
LIANNE VEEN

Het bedrijf Picnic maakt een enorme groei mee door zich aan te passen aan de huidige maatschappij en de consument voor te bereiden op de toekomst van boodschappen doen.

21:30 UUR
PAUZE

Een korte intermezzo. De uitgelezen mogelijkheid om nieuwe inspiratie met elkaar te delen.

22:00 UUR
JAN LAMMERS

Jan Lammers neemt je mee in het verhaal van succes. Hoe dit kan bijdragen aan je eigen toekomst. Door mooie anekdotes krijg je inzicht in de toekomst van topsport zoals dit ook bedreven wordt op de werkvloer.

22:40 UUR
UITREIKING MOOIE BUSINESSKEETJE 2018

Wie wordt de grote winnaar van het jaar 2018? Welke ondernemer is het meest toekomstgericht aan het ondernemen. Wie wordt het bedrijf van de toekomst uit de gemeente Oosterhout.

23:00 UUR
AFTERPARTY

Een feestelijke afsluiter en een mooi moment om de inspirerende verhalen met elkaar te delen onder het genot van een hapje en drankje. DJ MELL TIERRA geeft ons een blik in de toekomst van muziek en zorgt dat de avond onvergetelijk wordt.

LAATSTE

NIEUWS

JCI Oosterhout

De leden van JCI Oosterhout hebben een sterke binding met de gemeente Oosterhout. Door het organiseren van activiteiten, het steunen van goede doelen staan de leden midden in de Oosterhoutse gemeenschap. De leden van JCI Oosterhout maken deel uit van de meer dan 200.000 leden in 110 landen. Over heel Nederland zijn er 100 kamers met in totaal 2.500 leden.

Future Talks

Dit evenement is een initiatief van JCI Oosterhout. JCI Oosterhout organiseerde eerder ook Serious Request met een glazen huis op de Markt, de Bockparty in Stadstuin de Schelp en de openluchtbioscoop Film in het Park wat wederom dit jaar weer wordt georganiseerd op zaterdag 25 augustus 2018. Spreekt JCI je aan en ben je tussen de 25 en 37 jaar? Woon of werk je in Oosterhout of omgeving? Neem dan contact met ons op!

Hoofdsponsors

Gouden sponsors

Zilveren sponsors

Bronzen sponsors

Service sponsors

Routebeschrijving

LOCATIE

Sint Oelbert Gymnasium

Sint-Oelbert Gymnasium
Warandelaan 3, 4904 PA Oosterhout

Parkeren op de Warandelaan 2 (Smurfit Kappa terrein)

Uitreiking van

Business Keetje Award 2018

Tijdens Future Talks worden de gloednieuwe Mooie Business Keetje Award en Young Business Keetje Award uitgereikt. Welk bedrijf en welke ondernemer is het meest vernieuwend bezig in de gemeente Oosterhout. Nomineer je favoriete bedrijf of ondernemer actief in de gemeente Oosterhout en geef een mooie omschrijving waarom zij deze prijs moeten winnen.

JURY

De organisatie is in handen van JCI Oosterhout. Zoals de naam "Business Keetje Award" al zegt, wordt gezocht naar de beste onderneming en ondernemer. Omdat er vele soorten ondernemers, bedrijven en branches zijn, wordt dit jaarlijks getoetst binnen een bepaald thema. Het thema voor dit jaar is de toekomst van ondernemen. Dit jaar zal voor de eerste keer de Mooie Business Keetje Award worden uitgereikt aan het meest vernieuwende bedrijf en de Young Business Keetje Award voor meest toekomstgerichte ondernemer. De jury speelt daarbij een belangrijke rol. De juryleden zijn lokale ‘captains of industry’ uit allerlei disciplines die een scherp en evenwichtig beeld vormen over de kandidaten. De juryleden zullen drie genomineerden selecteren voor beide Awards. De winnaars worden tijdens Future Talks op 11 oktober 2018 feestelijk bekend gemaakt.

Merel Vermijs


/ VOORZITTER


Eigenaar van Vermijs Kartonnage en zeer betrokken in het Oosterhoutse ondernemingsleven. Daarnaast een coach voor veel young businesstalent. Een echte Oosterhoutse ondernemer die zeer toekomstgericht bezig is en graag anderen motiveert om een extra stap te zetten in de eigen onderneming.
Robin van der Helm


/ WETHOUDER GEMEENTE OOSTERHOUT


Portefeuille Economische zaken en een rasechte Oosterhouter. Een betrokken politicus en zet zich voor innovatie in de gemeente Oosterhout. Wethouder Robin van der Helm zet zich in voor de belangen voor de bedrijven uit de Gemeente Oosterhout en stimuleert vernieuwing in alle markten.
Gerben van der Harst


/ Directievoorzitter Rabobank Amerstreek


Midden in de maatschappij rekening houdend met verschillende belangen en daarin zoeken naar een duurzame en evenwichtige koers, is wat me erg aanspreekt. Graag lever ik een bijdrage aan een financieel gezond leven voor particulieren en ondernemers.
Arie Rietveld


/ Directie Oct & Rietveld Logistics


Werkzaam in (inter)nationaal transport en logistiek. In 1996 vestigde Rietveld op een tweede locatie: industrieterrein Weststad te Oosterhout. Deze locatie werd strategisch gekozen vanwege de goede transportpositie. Dhr. Rietveld heeft veel kennis van de laatste ontwikkelingen in lokaal en internationale ontwikkelingen op het gebied van transport en ondernemen.
Kristel Groenenboom


/ Directie Container Service C. Groenenboom


Op jonge leeftijd al staat Kristel Groenenboom aan het hoofd van een onderneming met een miljoenenomzet. Container Service C. Groenenboom ontwerpt, bouwt, repareert, straalt en spuit containers voor uiteenlopende klanten zoals defensie en de offshore-industrie. Kristel is ook auteur van het boek: "Mag ik meneer Kristel even spreken" en veelgevraagd spreker en een inspirerende ondernemer.
Theo Sonnenberg


/ Operating Partner Nordian Capital Partners


Ondernemer en investeerder. Begeleidt bedrijven naar nieuwe successen. Stimuleert innovatie en vernieuwing bij bedrijven over de gehele wereld. Helpt bedrijven zich te beschermen tegen de valkuilen van groei en vernieuwing. Heeft veel kennis van de laatste technologische ontwikkelingen, trends in ondernemen en marktgroei.

Gemeente Oosterhout

Oosterhout is een bruisende stad vol ambitie. De stad onderscheidt zich door haar uitstekende geografische ligging, strategisch tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen en de trimodale ontsluiting. Er zijn ca. 4.500 bedrijven waar in totaal ruim 26.000 mensen werkzaam zijn. Oosterhout is sterk op het gebied van logistiek en distributie, Zakelijke dienstverlening, voeding, betonindustrie, metaal, elektrotechniek en ICT.

Future Talks

Dit evenement is een initiatief van JCI Oosterhout. JCI Oosterhout organiseerde eerder ook Serious Request met een glazen huis op de Markt, de Bockparty in Stadstuin de Schelp en de openluchtbioscoop Film in het Park wat wederom dit jaar weer wordt georganiseerd op zaterdag 25 augustus 2018. Spreekt JCI je aan en ben je tussen de 25 en 37 jaar? Woon of werk je in Oosterhout of omgeving? Neem dan contact met ons op!